Een bestaande school uitbreiden tot een IKC met extra lokalen waardoor ook peuters, kleuters gehuisvest zijn in één pand. De accommodatie is modern aangekleed en voorzien van een studieplein. Dus nieuwbouw en verbouw in één. Comakers Adema Architecten, Huisvesting Primair en ABC nova.

duurzaam
onderwijs

DE essentie
van bouwen

Bouwen is in oorsprong het realiseren van een bouwwerk. De stappen vóór het bouwen bepalen de mate van het succes. En ons succes is behaald als de opdrachtgever zijn echte doel heeft bereikt. Verbinden, meedenken en organiseren vóórdat we gaan bouwen dat is de essentie! LEES MEER

Bouwen begint bij een goed idee. DE Jong denkt mee. Wij leggen verbindingen tussen partijen om het bouwproject te realiseren. We zijn open in wat we doen en ook over hoe we dat willen doen. En wij houden van brainstormen. We vragen door, totdat we bij het werkelijke doel van het project komen. Door in het beginstadium veel vragen te stellen, komen we tot het allerbeste plan.

De juiste vraag kan namelijk leiden tot een andere oplossing. DE oplossing, waar nog niet aan gedacht is. Dat is een meerwaarde voor u, nog voordat wij beginnen met bouwen. En dan is het tijd om spijkers met koppen te slaan. Wij maken van uw droomproject werkelijkheid. Verbinden, meedenken, organiseren en realiseren, dat is wat ons betreft de essentie van bouwen.

Verbinden

Verbinden

Verbinden

Dé essentiële eerste stap naar succesvol bouwen.
 

 

 

LEES MEER

Meedenken

Meedenken

Meedenken

Doorvragen naar de werkelijke behoefte, de essentie.
 

 

LEES MEER

Organiseren

Organiseren

Organiseren

Het optimaal organiseren en laten samen­werken van de (juiste) bouwpartners.

LEES MEER

Realiseren

Realiseren

Realiseren

Samen Bouwen; letterlijk iets moois neerzetten.
 
 

 

LEES MEER

De medewerkers & partners

Als uitvoerder op de bouw is het fijn om dat teamgevoel te krijgen waardoor iedereen dat stapje extra wil zetten, niet altijd sneller, maar vaak beter of slimmer. Goed om te zien dat je klant ook enthousiast wordt dat er meegedacht wordt door ons of onze co-makers. Flexibel handelen en oog houden voor de wens en corebusiness van de klant dat voelt als onze meerwaarde als Bouwgroep. Ben je al comaker van DE Jong maar nog niet zichtbaar, meld je dan aan. We delen graag!